RE: Fixes

From: Ivan Kwok <ivan_at_mediadefender.com>
Date: Sat, 14 Apr 2007 17:25:36 -0700

 

 

Another one.

 

-Ivan

 

From: Stefan Kaczmarek [mailto:stefan_at_thezonie.org]
Sent: Saturday, April 14, 2007 4:57 PM
To: Ivan Kwok
Cc: Ben Ebert; Ty Heath; Jay Mairs; Sergio Alvarez; Dylan Douglas
Subject: Re: Fixes

 

Ok, should be fixed now.

 

And WTF ...
http://129.47.9.160/zonie/media.php?hash=64E553EA6C45C5560005EBC8850C4C5
B6334A6CD

 

- Z

 

On Apr 14, 2007, at 3:26 PM, Ivan Kwok wrote:

<image001.png>

 

I got this error when trying to move a file to the bottom of the queue
in IE.

 

-Ivan

 

-----Original Message-----
From: Stefan Kaczmarek [mailto:stefan_at_thezonie.org]
Sent: Friday, April 13, 2007 7:03 PM
To: Ivan Kwok; Ben Ebert; Ty Heath; Jay Mairs; Sergio Alvarez; Dylan
Douglas
Subject: Fixes

 

Ok, so I have fixed the issue with IE not showing transfer status and

showing the 2 hashes thing. (They were both symptoms of the same issue.)

 

Also know what the issue is with XP ... It's the "having too many

incomplete TCP connections open at the same time".

 

This can be fixed for now by patching your system with that link I

sent, but in the long run, I'll have to throttle the rate at which

the ares sockets connect way the fuck down (which will slow down the

ramp-up time severely if there are no P2P sources available) or if

the sources I got were guaranteed to most likely be up and available

to connect to.

 

It's the old issue of an IP and port are dead and we connect to

nothingness and it just times out.

 

- Z

 

image001.png
Received on Fri Sep 14 2007 - 10:56:34 BST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Sun Sep 16 2007 - 22:19:49 BST