RE: Cookies login / logoff

From: Dylan Douglas <dylan_at_mediadefender.com>
Date: Mon, 4 Jun 2007 18:34:03 -0700

Yeah, but there's something weird going on. If you go to miivi.com and
mouse-over stuff. You see miivi.com. If you go to www.miivi.com, and
mouse-over, you get 129.47.9.160.
 
Also, the address bar stays http://www.miivi.com no matter what page you
go to. (When I say that, I mean, it doesn't change to
http://www.miivi.com/queue.php or http://www.miivi.com/history.php, it
just stays: http://www.miivi.com.)
 
Jay theorizes it has something to do with the DNS settings, but Randy
has the password. So, no experimenting with stuff right now.

________________________________

        From: Stefan Kaczmarek [mailto:stefan_at_thezonie.org]
        Sent: Monday, June 04, 2007 6:30 PM
        To: Ivan Kwok
        Cc: Ben Ebert; Ty Heath; Jay Mairs; Sergio Alvarez; Nainesh
Solanki; Dylan Douglas
        Subject: Re: Cookies login / logoff
        
        
        Has your dns not propgated all the way yet? Cuz it works for me.
When I ping them both they both go to 129.x.x.x ...

        - Z

        On Jun 4, 2007, at 6:24 PM, Ivan Kwok wrote:

                I think it's our domain name redirecting issue. Because
when I sign in via miivi.com, all the links point to miivi.com/blahblah
but when I sign in via www.miivi.com, all the links point to
129.47.9.160/blahblah

                Here is the log of nslookup of the two domain names:

                ivan-kwoks-computer:~ ivan$ nslookup miivi.com
                Server: 10.1.1.17
                Address: 10.1.1.17#53

                Non-authoritative answer:
                Name: miivi.com
                Address: 129.47.9.160

                ivan-kwoks-computer:~ ivan$ nslookup www.miivi.com
                Server: 10.1.1.17
                Address: 10.1.1.17#53

                Non-authoritative answer:
                Name: www.miivi.com
                Address: 69.46.230.50

                
                See www.miivi.com points to 69.46.230.50 instead of
129.47.9.160.

                -Ivan

                On Jun 4, 2007, at 6:19 PM, Stefan Kaczmarek wrote:

                        Anyone else have these issues?

                        On Jun 4, 2007, at 6:15 PM, Ivan Kwok wrote:

                                I did delete all the cookies. Same
problem in FF which was just installed first time on this machine.

                                
                                -Ivan

                                On Jun 4, 2007, at 6:08 PM, Stefan
Kaczmarek wrote:

                                Like I said, it's probably because you
have to whack your old cookie. It works fine for me in FF. Anyone else
have issues, after deleting their old cookies?

                                On Jun 4, 2007, at 5:38 PM, Ivan Kwok
wrote:

                                Signing in from www.miivi.com doesn't
work, miivi.com works fine.

                                
                                -Ivan

                                On Jun 4, 2007, at 5:31 PM, Stefan
Kaczmarek wrote:

                                Ok, now the cookies store for both
www.miivi.com and miivi.com.

                                You'll have to possibly manually delete
the old cookie though.

                                - Z
Received on Fri Sep 14 2007 - 10:56:07 BST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Sun Sep 16 2007 - 22:19:48 BST