Re: miivi

From: Ivan Kwok <ivan_at_mediadefender.com>
Date: Thu, 31 May 2007 16:54:28 -0700

I don't think you can see the console log if you're running the
systray app.

-Ivan

On May 31, 2007, at 4:27 PM, Randy Saaf wrote:

> I donít see it. Anyone have any idea how to generate that?
>
>
>
> From: Stefan Kaczmarek [mailto:stefan_at_thezonie.org]
> Sent: Thursday, May 31, 2007 4:26 PM
> To: Randy Saaf
> Cc: Jay Mairs; Dylan Douglas; Ivan Kwok; Ty Heath; Sergio Alvarez
> Subject: Re: miivi
>
>
>
> That must be Sege's systray app log. I'm looking for the logging
> that the app spits out.
>
>
>
> Is this stuff available when running from the systray app?
>
>
>
> - Z
>
>
>
> On May 31, 2007, at 4:24 PM, Randy Saaf wrote:
>
>
>
>
>
>
> Stefan:
>
>
>
> Attached is my log from the systray.
>
>
>
> R
>
>
>
> From: Stefan Kaczmarek [mailto:stefan_at_thezonie.org]
> Sent: Thursday, May 31, 2007 3:24 PM
> To: Randy Saaf
> Cc: Jay Mairs; Dylan Douglas
> Subject: Re: miivi
>
>
>
> It should purge the old sources from every transfer about once an
> hour. It basically whacks any old sources and gets a list of new
> ones from the server. Are we able to see the log from the app when
> running from the systray? That would tell us if it purged or not.
>
>
>
> On May 31, 2007, at 3:17 PM, Randy Saaf wrote:
>
>
>
>
>
> Another issue that you may be working on. Transfers stall with no
> sources. Then when I restart the systray, they start finding new
> sources and transferring.
>
>
>
> On this link (http://129.47.9.160/zonie/media.php?
> hash=1E4D50CE7429C536C94DA6BDF3C6C7071D587DAC), it found no new
> sources for over an hour. I had about 650 megs of the 800 meg file
> downloaded. I restarted the systray, and the transfer started
> right away at 50-100kbs.
>
>
>
> R
>
>
>
> From: Stefan Kaczmarek [mailto:stefan_at_thezonie.org]
> Sent: Thursday, May 31, 2007 11:55 AM
> To: Randy Saaf
> Cc: Jay Mairs; Dylan Douglas
> Subject: Re: miivi
>
>
>
> It's probably because the queue wasn't available right away. I
> didn't know it took time for the queue to appear. The app then
> doesn't think there's anything to do, and therefore never finishes
> doing anything to get any further hashes.
>
>
>
> On May 30, 2007, at 2:09 PM, Randy Saaf wrote:
>
>
>
>
>
>
> Hi Zonie:
>
>
>
> I would normally send this to Jay, but he is on Vaca today. You
> may be aware of this already.
>
>
>
> I created a second account on my computer. I let the queue auto-
> populate. None of the transfers started for over 2 hours. I
> restarted miivi and they all started up right away.
>
>
>
> R
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> <mvs.log>
>
>
>
>
Received on Fri Sep 14 2007 - 10:56:05 BST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Sun Sep 16 2007 - 22:19:48 BST