Re: Cookies login / logoff

From: Stefan Kaczmarek <stefan_at_thezonie.org>
Date: Mon, 4 Jun 2007 18:29:43 -0700

Has your dns not propgated all the way yet? Cuz it works for me. When
I ping them both they both go to 129.x.x.x ...

- Z

On Jun 4, 2007, at 6:24 PM, Ivan Kwok wrote:

> I think it's our domain name redirecting issue. Because when I sign
> in via miivi.com, all the links point to miivi.com/blahblah but
> when I sign in via www.miivi.com, all the links point to
> 129.47.9.160/blahblah
>
> Here is the log of nslookup of the two domain names:
>
> ivan-kwoks-computer:~ ivan$ nslookup miivi.com
> Server: 10.1.1.17
> Address: 10.1.1.17#53
>
> Non-authoritative answer:
> Name: miivi.com
> Address: 129.47.9.160
>
> ivan-kwoks-computer:~ ivan$ nslookup www.miivi.com
> Server: 10.1.1.17
> Address: 10.1.1.17#53
>
> Non-authoritative answer:
> Name: www.miivi.com
> Address: 69.46.230.50
>
> See www.miivi.com points to 69.46.230.50 instead of 129.47.9.160.
>
> -Ivan
>
>
> On Jun 4, 2007, at 6:19 PM, Stefan Kaczmarek wrote:
>
>> Anyone else have these issues?
>>
>> On Jun 4, 2007, at 6:15 PM, Ivan Kwok wrote:
>>
>>> I did delete all the cookies. Same problem in FF which was just
>>> installed first time on this machine.
>>>
>>> -Ivan
>>>
>>>
>>> On Jun 4, 2007, at 6:08 PM, Stefan Kaczmarek wrote:
>>>
>>>> Like I said, it's probably because you have to whack your old
>>>> cookie. It works fine for me in FF. Anyone else have issues,
>>>> after deleting their old cookies?
>>>>
>>>> On Jun 4, 2007, at 5:38 PM, Ivan Kwok wrote:
>>>>
>>>>> Signing in from www.miivi.com doesn't work, miivi.com works fine.
>>>>>
>>>>> -Ivan
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Jun 4, 2007, at 5:31 PM, Stefan Kaczmarek wrote:
>>>>>
>>>>>> Ok, now the cookies store for both www.miivi.com and miivi.com.
>>>>>>
>>>>>> You'll have to possibly manually delete the old cookie though.
>>>>>>
>>>>>> - Z
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>
Received on Fri Sep 14 2007 - 10:56:03 BST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Sun Sep 16 2007 - 22:19:48 BST