Re: miivi standby issue

From: Stefan Kaczmarek <stefan_at_thezonie.org>
Date: Fri, 4 May 2007 14:51:12 -0700

Ok, I will try to re-create it on my laptop then.

On May 4, 2007, at 12:49 PM, Jay Mairs wrote:

> They both seem to be having issues with hibernate.
>
>
>
> From: Stefan Kaczmarek [mailto:stefan_at_thezonie.org]
> Sent: Friday, May 04, 2007 9:08 AM
> To: Jay Mairs
> Subject: Re: miivi standby issue
>
>
>
> Can you ask which one? Then I can try and re-create it on my laptop.
>
>
>
> On May 4, 2007, at 8:41 AM, Jay Mairs wrote:
>
>
>
>
> Randy and Grodsky have both complained about it being in a hosed
> state when their laptop comes back from standby. Or maybe it was
> hibernate, I'm not sure.
>
>
>
> ----- Original Message -----
> From: Stefan Kaczmarek <stefan_at_thezonie.org>
> To: Jay Mairs
> Sent: Fri May 04 06:39:52 2007
> Subject: Re: miivi standby issue
>
> Does it ever come out of sleep okay? Because mine usually does.
>
> - Z
>
> On May 3, 2007, at 11:02 AM, Jay Mairs wrote:
>
>
> Randy had an issue where his laptop went to sleep
> or standby or whatever, then when he brought it back up, the app
> didnít give transfer status to the browser(even after reloading and
> relaunching the browser). I did a stop and then a start thru the
> systray app and the transfer status automatically came back. That
> made me think that the app was still responding to localhost
> commands (start & stop) and the browser was still asking for the
> status since it showed up as soon as the start command was sent.
> So maybe there was something specifically wrong with the status
> command processing, like it got in a weird state or something, and
> got knocked out of the weird state by the stop/start commands.
>
>
>
>
>
>
>
Received on Fri Sep 14 2007 - 10:56:01 BST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Sun Sep 16 2007 - 22:19:47 BST