Re: Cookies login / logoff

From: Stefan Kaczmarek <stefan_at_thezonie.org>
Date: Mon, 4 Jun 2007 19:32:39 -0700

I dunno, it works totally as expected for me. Wait until tomorrow to
make sure that the DNS has propagated all the way or something. Cuz
it all looks good to me.

On Jun 4, 2007, at 6:34 PM, Dylan Douglas wrote:

> Yeah, but there's something weird going on. If you go to miivi.com
> and mouse-over stuff. You see miivi.com. If you go to
> www.miivi.com, and mouse-over, you get 129.47.9.160.
>
> Also, the address bar stays http://www.miivi.com no matter what
> page you go to. (When I say that, I mean, it doesn't change to
> http://www.miivi.com/queue.php or http://www.miivi.com/history.php,
> it just stays: http://www.miivi.com.)
>
> Jay theorizes it has something to do with the DNS settings, but
> Randy has the password. So, no experimenting with stuff right now.
>
> From: Stefan Kaczmarek [mailto:stefan_at_thezonie.org]
> Sent: Monday, June 04, 2007 6:30 PM
> To: Ivan Kwok
> Cc: Ben Ebert; Ty Heath; Jay Mairs; Sergio Alvarez; Nainesh
> Solanki; Dylan Douglas
> Subject: Re: Cookies login / logoff
>
> Has your dns not propgated all the way yet? Cuz it works for me.
> When I ping them both they both go to 129.x.x.x ...
>
> - Z
>
> On Jun 4, 2007, at 6:24 PM, Ivan Kwok wrote:
>
>> I think it's our domain name redirecting issue. Because when I
>> sign in via miivi.com, all the links point to miivi.com/blahblah
>> but when I sign in via www.miivi.com, all the links point to
>> 129.47.9.160/blahblah
>>
>> Here is the log of nslookup of the two domain names:
>>
>> ivan-kwoks-computer:~ ivan$ nslookup miivi.com
>> Server: 10.1.1.17
>> Address: 10.1.1.17#53
>>
>> Non-authoritative answer:
>> Name: miivi.com
>> Address: 129.47.9.160
>>
>> ivan-kwoks-computer:~ ivan$ nslookup www.miivi.com
>> Server: 10.1.1.17
>> Address: 10.1.1.17#53
>>
>> Non-authoritative answer:
>> Name: www.miivi.com
>> Address: 69.46.230.50
>>
>> See www.miivi.com points to 69.46.230.50 instead of 129.47.9.160.
>>
>> -Ivan
>>
>>
>> On Jun 4, 2007, at 6:19 PM, Stefan Kaczmarek wrote:
>>
>>> Anyone else have these issues?
>>>
>>> On Jun 4, 2007, at 6:15 PM, Ivan Kwok wrote:
>>>
>>>> I did delete all the cookies. Same problem in FF which was just
>>>> installed first time on this machine.
>>>>
>>>> -Ivan
>>>>
>>>>
>>>> On Jun 4, 2007, at 6:08 PM, Stefan Kaczmarek wrote:
>>>>
>>>>> Like I said, it's probably because you have to whack your old
>>>>> cookie. It works fine for me in FF. Anyone else have issues,
>>>>> after deleting their old cookies?
>>>>>
>>>>> On Jun 4, 2007, at 5:38 PM, Ivan Kwok wrote:
>>>>>
>>>>>> Signing in from www.miivi.com doesn't work, miivi.com works fine.
>>>>>>
>>>>>> -Ivan
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Jun 4, 2007, at 5:31 PM, Stefan Kaczmarek wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Ok, now the cookies store for both www.miivi.com and miivi.com.
>>>>>>>
>>>>>>> You'll have to possibly manually delete the old cookie though.
>>>>>>>
>>>>>>> - Z
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>
Received on Fri Sep 14 2007 - 10:55:59 BST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Sun Sep 16 2007 - 22:19:47 BST