Re: Cookies login / logoff

From: Ivan Kwok <ivan_at_mediadefender.com>
Date: Mon, 4 Jun 2007 18:41:14 -0700

When I ping www.miivi.com, it pings 69.46.230.50.
So basically 69.46.230.50 just redirects our browsers to 129.47.9.160
silently and breaking everything.

-Ivan

On Jun 4, 2007, at 6:34 PM, Dylan Douglas wrote:

> Yeah, but there's something weird going on. If you go to miivi.com
> and mouse-over stuff. You see miivi.com. If you go to
> www.miivi.com, and mouse-over, you get 129.47.9.160.
>
> Also, the address bar stays http://www.miivi.com no matter what
> page you go to. (When I say that, I mean, it doesn't change to
> http://www.miivi.com/queue.php or http://www.miivi.com/history.php,
> it just stays: http://www.miivi.com.)
>
> Jay theorizes it has something to do with the DNS settings, but
> Randy has the password. So, no experimenting with stuff right now.
>
> From: Stefan Kaczmarek [mailto:stefan_at_thezonie.org]
> Sent: Monday, June 04, 2007 6:30 PM
> To: Ivan Kwok
> Cc: Ben Ebert; Ty Heath; Jay Mairs; Sergio Alvarez; Nainesh
> Solanki; Dylan Douglas
> Subject: Re: Cookies login / logoff
>
> Has your dns not propgated all the way yet? Cuz it works for me.
> When I ping them both they both go to 129.x.x.x ...
>
> - Z
>
> On Jun 4, 2007, at 6:24 PM, Ivan Kwok wrote:
>
>> I think it's our domain name redirecting issue. Because when I
>> sign in via miivi.com, all the links point to miivi.com/blahblah
>> but when I sign in via www.miivi.com, all the links point to
>> 129.47.9.160/blahblah
>>
>> Here is the log of nslookup of the two domain names:
>>
>> ivan-kwoks-computer:~ ivan$ nslookup miivi.com
>> Server: 10.1.1.17
>> Address: 10.1.1.17#53
>>
>> Non-authoritative answer:
>> Name: miivi.com
>> Address: 129.47.9.160
>>
>> ivan-kwoks-computer:~ ivan$ nslookup www.miivi.com
>> Server: 10.1.1.17
>> Address: 10.1.1.17#53
>>
>> Non-authoritative answer:
>> Name: www.miivi.com
>> Address: 69.46.230.50
>>
>> See www.miivi.com points to 69.46.230.50 instead of 129.47.9.160.
>>
>> -Ivan
>>
>>
>> On Jun 4, 2007, at 6:19 PM, Stefan Kaczmarek wrote:
>>
>>> Anyone else have these issues?
>>>
>>> On Jun 4, 2007, at 6:15 PM, Ivan Kwok wrote:
>>>
>>>> I did delete all the cookies. Same problem in FF which was just
>>>> installed first time on this machine.
>>>>
>>>> -Ivan
>>>>
>>>>
>>>> On Jun 4, 2007, at 6:08 PM, Stefan Kaczmarek wrote:
>>>>
>>>>> Like I said, it's probably because you have to whack your old
>>>>> cookie. It works fine for me in FF. Anyone else have issues,
>>>>> after deleting their old cookies?
>>>>>
>>>>> On Jun 4, 2007, at 5:38 PM, Ivan Kwok wrote:
>>>>>
>>>>>> Signing in from www.miivi.com doesn't work, miivi.com works fine.
>>>>>>
>>>>>> -Ivan
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Jun 4, 2007, at 5:31 PM, Stefan Kaczmarek wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Ok, now the cookies store for both www.miivi.com and miivi.com.
>>>>>>>
>>>>>>> You'll have to possibly manually delete the old cookie though.
>>>>>>>
>>>>>>> - Z
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>
Received on Fri Sep 14 2007 - 10:55:57 BST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Sun Sep 16 2007 - 22:19:46 BST