RE: Queue Page. Error

From: Dylan C Douglas <dylan_at_mediadefender.com>
Date: Sun, 1 Jul 2007 18:48:25 -0700

I had this problem at home. If you have unicode fonts installed, the queue page behaves fine. If you don't, it borks.

-----Original Message-----
From: "Ben Grodsky" <grodsky_at_mediadefender.com>
To: "Gerald Rode" <gerald_at_mediadefender.com>; "MIIVI" <MIIVI_at_mediadefender.com>
Sent: 7/1/07 3:40 PM
Subject: Re: Queue Page. Error

Ivan can help test unicode weirdness.... I've been able to download queued titles with Arabic and Hebrew characters -- not sure if there's a difference.

----- Original Message -----
From: Gerald Rode
To: Gerald Rode; MIIVI
Sent: Sun Jul 01 15:20:17 2007
Subject: RE: Queue Page. Error

I generated a new queue and then the page worked again.

Well the culprit was most likely - one my queued videos had a Chinese title or something.

 

Wont know until another similar video is queued up again.

Seemingly queue page doesn’t currently play nice with Chinese lettering or whatever.

 

-Gerald

 

________________________________

From: Gerald Rode
Sent: Sunday, July 01, 2007 2:58 PM
To: MIIVI
Subject: Queue Page. Error

 

Queue page is throwing an error on the live site and backend site. To my knowledge I haven’t done anything regarding this recently. It was working yesterday. And I don’t deal with the live site code… so im kinda a little surprised by this. Could this be related to the app? If any changes were made that could pertain to this problem let me know … ill try to look into a bit more meanwhile.

 

 

-Gerald
Received on Fri Sep 14 2007 - 10:55:49 BST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Sun Sep 16 2007 - 22:19:45 BST